Golfgames – 1 april 2023 – Tilburg

Datum evenement:

1 april 2023

Tijd evenement:

14:45

Locatie evenement:

Golfbaan

Middagje uit op de golfbaan? Kom Golfgames spelen met andere singles! (ervaring niet nodig)

 

“Bowlen, maar dan met golf.” Je speelt tegen elkaar een spel, en de beste wint. Zeker als je nog nooit eerder gegolft hebt is dit leuk om te doen: lekker ballen knallen.

Je slaat ballen op de Driving Range waar ook  een bar is met zitjes. Voor hapjes, drankjes en gezellige muziek wordt gezorgd. Kortom: een leuk middagje uit met andere singles van jouw leeftijd op de golfbaan dus!

Golfgames

Een super laagdrempelige activiteit op de golfbaan waar je anders niet zo vaak komt! Deze middag kom je op ontspannen wijze heel gemakkelijk in contact met vrijgezellen en singles van je leeftijd. We starten direct met de activiteit als ijsbreker. Daarna schuiven we door voor de borrel en heb je genoeg te bespreken met de mede-deelnemers. Doe je mee?

Het programma:

14:45 uur  inloop en verzamelen, indeling teams

15:00 uur korte uitleg en start Golfgames

16:00 uur einde Golfgames, wie is de winnaar?

16:00 – 17:00 borrelen en minglen in het restaurant

Hoe werkt het?

Op deoverdekte, verwarmde én verlichte Driving Range kun je vanaf een kunstgrasmat golfballen slaan. De Driving Range is uitgerust met een innovatief bal-tracking systeem (Toptracer), dat elke golfbal volgt die geslagen wordt. Op de touchschreens die bij elke mat hangen, kun je van elke slag zien hoeveel meter je geslagen hebt of hoe precies je in de buurt van een doel kwam. Jouw punten en die van de andere spelers worden bijgehouden. Met Toptracer kun je allerlei mulitplayer golfgames spelen, waarbij spelers elkaar uitdagen zoveel mogelijk punten te scoren. Vergelijk het maar met bowlen: iedereen speelt om de beurt en probeert zo hoog mogelijk te eindigen.

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

Daag je medespelers uit!
Eén van de populairste spellen is ‘longest drive’: wie kan het verst slaan? Zeker als je nog nooit eerder gegolft hebt is dit leuk om te doen: lekker ballen knallen.  Kracht is maar een klein deel van de kunst, een goeie swing is minstens zo belangrijk.  Je host geeft je tips hoe je zoveel mogelijk punten kunt scoren.  ‘Closest to the pin’ is ook een populair spel: wie komt het dichts bij het virtuele doel?

Wat is inclusief?

  • 1 uur Golfgames
  • gebruik faciliteiten, golfballen en golfsticks van de golfbaan
  • 3 consumpties
  • borrelhapjes tijdens de golfgames
  • indeling met single leeftijdsgenoten
  • na afloop kun je anoniem aangeven wie je nog eens zou willen spreken

Extra hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Mingle the Single organiseert de leukste activiteiten voor singles in diverse leeftijdscategorieën.

Kom via deze originele activiteit in contact met gelijkgestemde singles!

Koop hier je ticket!

  • Golfbaan
  • Gilzerbaan 400
  • Tilburg

Evenement details

  • 1 april 2023 14:45   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda