Dickens festijn – 17 december 2023 – Deventer

Datum evenement:

17 december 2023

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Deventer

Deze activiteit is georganiseerd door één van onze community members!

Wie heeft er zin om mee te gaan naar het Dickens Festijn in Deventer op zondag 17 december? Al een leuke groep singles heeft zich aangemeld en er wordt gecarpooled vanuit heel Nederland!

Dickens Festijn 2023 weer ouderwets gezellig!
Al meer dan drie decennia is het Dickens nauw verbonden met Deventer en het historische Bergkwartier. Dit jaar mag de 31e editie van het Dickens Festijn  plaatsvinden! Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Huizenhoge kerstbomen en de prachtig gerestaureerde panden vormen het decor. De jubileumeditie, waarbij De 19e-eeuwse Engelse stad van Charles Dickens in volle glorie herleeft in het Bergkwartier, vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december. Jaarlijks komen meer dan 100.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naar de smalle straten van het Bergkwartier. Toegang tot het Dickens Festijn is gratis. 

 

 

Kom je in de groepsapp?

Je moet lid zijn van onze community om meer informatie te kunnen inzien of te kunnen deelnemen aan deze activiteit met andere singles uit de community.

De Mingle community is gezellige club voor singles/alleenstaanden/vrijgezellen die op zoek zijn naar andere gelijkstemde singles om zo samen kleinschalige offline activiteiten te ondernemen.

 

De leden van onze community zijn singles die gewoon een keer iets leuks willen doen met anderen, singles die klaar zijn voor een serieuze relatie of een  vriendschap zoeken met gelijkgestemden. In je profiel kun je aangeven of je opzoek bent naar liefde, vriendschap of allebei. Ook kun je interesses aangeven en je kunt invullen in welke regio’s je een activiteit zou willen doen.

Wil jij erbij zijn? Wordt dan Mingle the Single community member (slechts €14,95 voor 3 maanden)!

Alle voordelen op een rijtje:

✔ Gemakkelijk nieuwe mensen leren kennen door te deelnemen aan een activiteit georganiseerd door andere members
✔ Gratis deelnemen aan de maandelijkse members borrels!
✔ Carpoolafspraken maken voor de Mingle the Single activiteiten met andere deelnemers
✔ Ontdek andere community leden met dezelfde interesse via de groepen
✔ Connect met andere leden, zoek op woonplaats of interesse en stuur direct een bericht

Door: Nancy

  • Deventer

Evenement details

  • 17 december 2023 14:00   -   17:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda