Daten met je Hart 2023 – 11 februari 2023 – Rotterdam

Datum evenement:

11 februari 2023

Tijd evenement:

12:45

Locatie evenement:

Stichting Jarige Job

Daten met je hart 2023

Stichting Jarige Job x Mingle the Single x Pepper

Kom speeddaten bij Stichting Jarige Job!

Op zaterdag 11 februari 2023 organiseert Stichting Jarige Job in samenwerking met Mingle the Single en Pepper ‘Daten met je Hart’. Een gelegenheid om andere singles te ontmoeten en daarnaast iets te doen voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Lijkt het jou leuk om iets te doen voor het goede doel én tegelijkertijd andere singles te leren kennen (via een soort van speeddate)? Lees dan snel verder!

Tijdens het daten vul je namelijk verjaardagsboxen voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. In de verjaardagsboxen gaan cadeautjes, traktaties, feestversiering en alle ingrediënten voor een verjaardagstaart!

Hoe gaat Daten met je Hart in zijn werk?

Op zaterdagmiddag 11 februari 2023 word je ontvangen in de loodsen van Stichting Jarige Job. Na een welkomstwoordje van de stichting ga je aan de slag! Mingle the Single zal het ‘speeddaten’ in goede banen leiden.

Je vult steeds samen met een andere single een nieuwe verjaardagsbox. Zo heb je meerdere korte dates op één middag en weet is er wel een match! Hoe mooi kan het zijn: Een goede daad-en-date-in-1!

 

Tijd voor de borrel!

Klaar met inpakken en speeddaten? Kom naar de borrel voor een lekker drankje en hapje. Er is een DJ aanwezig en je hebt de mogelijkheid om gezellig na te kletsen met alle deelnemers! Na afloop kun bij Mingle the Single aangeven wie je nog eens zou willen spreken. Bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres.

Aanmelden?

Leuk! Iedere single vanaf 25 jaar is welkom, hetero én non-hetero. Je kunt je opgeven voor de leeftijdsgroep waar je in valt (25-50 of 50+) en tijdens het inpakken/speeddaten zal er gewerkt worden in leeftijdsgroepen die dichter bij elkaar liggen. Deelname kost €10,- dit is inclusief een aantal dates, hapje, drankje en uitrijkaart en dit bedrag wordt na aftrek van de transactiekosten door Mingle the Single rechtstreeks overgemaakt naar de Stichting.

Het concept & Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job wil op een positieve manier aandacht vragen voor de armoedeproblematiek onder kinderen in Nederland. Om dit te bereiken organiseert Jarige Job verschillende evenementen, waaronder “Daten met je Hart” in het kader van Valentijnsdag. Een ludiek én feestelijk evenement waarbij singles elkaar ontmoeten terwijl zij verjaardagsboxen inpakken voor Stichting Jarige Job.

Het programma:

We werken in 2 blokken, je kunt je aanmelden voor het blok van je eigen leeftijdscategorie.

Blok 1: 50-plussers
12:45 eerste inloop single inpakkers van 50-plus
13:00 start inpakken 50-plus (2 uur incl. pauze)
15:00 einde inpakken 50-plus → start borrel
16:00 einde borrel 50-plus

Blok 2: 50-minners
14:45 tweede inloop single inpakkers van 50-min
15:00 start inpakken 50-min (2 uur incl. pauze)
17:00 einde inpakken 50-min → start borrel
18:00 einde borrel 50-min

 

 

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Onze locatie deze middag

We zijn te gast in de loods van Stichting Jarige Job, van alle gemakken voorzien voor inpakwerk. (Dit is Loods K + L op het terrein van de Van Nellefabriek in Rotterdam)

Hoe mooi kan het zijn: Een goede daad-en-date-in-1!

Je krijgt sowieso een onvergetelijke middag met natuurlijk een aantal dates en hapjes en drankjes. Het inschrijfgeld wordt na aftrek van de transactiekosten door Mingle the Single overgemaakt naar Stichting Jarige Job.

Bekijk de aftermovie van Daten met je Hart 2022:

Meer lezen over de editie van 2022? Kijk dan op de site van Stichting Jarige Job: https://stichtingjarigejob.nl/daten-met-je-hart-2022/

Dit is wat je krijgt:

  • Een gezellige middag met een super leuke en toch ook spannende ervaring om nooit te vergeten!
  • Ontvangst en begeleiding door de fantastische vrijwilligers van Stiching Jarige Job, Mingle the Single & Pepper
  • Een aantal ‘inpak’ dates met iemand van het gewenste geslacht die ook single is, samen ga je een rondje boxen inpakken terwijl je elkaar leert kennen
  • Een hapje en drankje tijdens de borrel
  • Uitrijkaart zodat het parkeren je niks kost
  • Matchmail – je kunt aangeven bij ons of je iemand nog eens zou willen spreken, bij wederzijdse interesse ontvang je elkaars emailadres

 

Goed om te weten:

Het bedrag voor de inschrijving is puur voor de onkosten van Stichting Jarige Job voor de organisatie van Daten met je Hart, Mingle the Single doet de mede-organisatie van dit prachtige event puur uit liefde. Wanneer je je hebt ingeschreven is het dus niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen of in te zetten voor een ander Mingle the Single event.

Kortingscodes zijn dan ook niet inwisselbaar, iedereen betaalt 10 euro.

Het kan zijn dat er een oneven aantal M/V is, wij doen altijd onze stinkende best om zoveel mogelijk mannen en vrouwen enthousiast te krijgen voor deze activiteit.

Dit te gekke event wil je niet missen!

Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje.

Evenement heeft al plaatsgevonden
  • Stichting Jarige Job
  • Van Nelleweg 1
  • Rotterdam

Evenement details

  • 11 februari 2023 12:45   -   18:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda