Bowlen & Borrelen – zondag 2 oktober 2022 – Ridderkerk (52+)

Datum evenement:

2 oktober 2022

Tijd evenement:

16:45

Locatie evenement:

De Theetuin Rijsoord

Bowlen & Borrelen (alleenstaanden geboren in de jaren 60 – 50 en 40)

Wegens succes herhaald! Kom jij gezellig bowlen in de knusse Theetuin in Rijsoord? Ontmoet singles van jouw leeftijd tijdens deze leuke activiteit!

->>> Meld je snel aan!

De spares en strikes vliegen je zondagmiddag 2 oktober 2022 weer om de oren. Doe jij met ons mee voor een ouderwets robbetje bowling met goed gezelschap? We maken een baanindeling op leeftijd. Eerst een ronde bowlen, daarna gaan we gezellig borrelen en minglen. Deze keer kun je gaan bowlen met andere alleenstaanden geboren in de jaren 60, 50 en 40! Baanindeling is zoveel mogelijk op leeftijd/geboortejaar!

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single! We hebben tijdens deze activiteit meerdere banen op de bowlingbaan in de Theetuin tot onze beschikking en maken een baanindeling op leeftijd. Heb jij weer eens zin om een lekker potje te bowlen? Is het jaren geleden, of heb je het pas nog gedaan? Maakt niet uit! Het gaat om de gezelligheid. Dit is echt een laagdrempelige ontspannen activiteit. Tijdens het bowlen kun je ook lekker wat te drinken bestellen en na een uurtje gaan we borrelen met wat hapjes.

->>> Meld je snel aan!

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere alleenstaanden en vrijgezellen ontmoet op ontspannen wijze. Aansluitend bestaat er de mogelijkheid voor degenen die dat willen om met elkaar te blijven eten. Wij maken graag de groepsreservering voor jullie, we sturen hier een paar dagen voorafgaand nog een mail over.

->>> Meld je snel aan!

Dit is het programma:

16:45 uur    Ontvangst bij de Theetuin in Rijsoord (Ridderkerk), korte uitleg van de activiteit en baanindeling door Mingle the Single
17:00 uur    Start bowling
18:00 uur    Borrel, gezellig napraten en minglen met een hapje en drankje
18:30/19:00 uur einde activiteit

Aansluitend bestaat er de mogelijkheid voor degenen die dat willen om met elkaar te blijven eten. Wij maken graag de groepsreservering voor jullie, geef dit aan in de opmerkingen als je interesse hebt, dan kunnen wij dit meenemen in de groepsreservering. Dit is voor eigen rekening. Zie hier meer informatie over Dinner Bites bij de theetuin.

Inclusief

1 uur bowlen, gebruik faciliteiten van de bowlingbaan, 2 consumpties en borrelhapjes. Extra drankjes en deelname aan een eventueel diner zijn voor eigen rekening.

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Zien we jou op de bowlingbaan?!

Ben je erbij? Meld je hier aan!

Evenement heeft al plaatsgevonden
  • De Theetuin Rijsoord
  • Pruimendijk 16
  • Ridderkerk

Evenement details

  • 2 oktober 2022 16:45   -   18:45
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda