Bowlen & Borrelen – zaterdag 15 oktober 2022 (52+) – Nijverdal, Overijssel

Datum evenement:

15 oktober 2022

Tijd evenement:

13:30

Locatie evenement:

Kartplaza

De spares en strikes vliegen je zaterdagmiddag 15 oktober 2022 weer om de oren.

Doe jij met ons mee voor een ouderwets robbetje bowling met goed gezelschap? We maken een baanindeling op leeftijd. Eerst een ronde bowlen, daarna gaan we gezellig borrelen en minglen. Je kunt gaan bowlen met andere alleenstaanden geboren in de jaren ’60, ’50 en ’40!

Bowlen en Borrelen

Een super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze in contact komt met vrijgezellen en alleenstaanden van je leeftijd. We starten direct met de activiteit als ijsbreker. Daarna schuiven we door voor de borrel en heb je genoeg te bespreken met de mede-deelnemers. Doe je mee?

Het programma:

13:30 uur Ontvangst bij Kartplaza (Nijverdal), korte uitleg van de activiteit en baanindeling door Mingle the Single

14:00 uur Start bowling

15:00 uur Borrel, gezellig napraten en minglen met een hapje en drankje

16:00 uur Einde activiteit

De jongere leeftijdscategorie gaat om 16:00 van start op de bowlingbanen, maar ontmoet je ook tijdens jullie borreluurtje vanaf 15:00 uur Baanindeling is zoveel mogelijk op leeftijd/geboortejaar!

Aansluitend bestaat er de mogelijkheid voor degenen die dat willen om met elkaar nog iets anders te ondernemen, er is genoeg te doen bij Kartplaza.

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet op ontspannen wijze.

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single! We hebben tijdens deze activiteit meerdere banen op de bowlingbaan in Kartplaza tot onze beschikking en maken een baanindeling op leeftijd.

Heb jij weer eens zin om een lekker potje te bowlen? Is het jaren geleden, of heb je het pas nog gedaan? Maakt niet uit! Het gaat om de gezelligheid. Dit is echt een laagdrempelige ontspannen activiteit. Tijdens het bowlen kun je ook lekker wat te drinken bestellen en na een uurtje gaan we borrelen met wat hapjes.

Wat is inclusief?

 • 1 uur bowlen
 • gebruik faciliteiten van de bowlingbaan
 • 2 consumpties
 • borrelhapjes tijdens de borrel
 • indeling met single leeftijdsgenoten
 • na afloop kun je anoniem aangeven wie je nog eens zou willen spreken

Extra drankjes en deelname aan andere activiteiten bij Kartplaza zijn voor eigen rekening.

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Huh, naar het Oosten van het land?

Vorig jaar hebben we onszelf het doel gesteld dat we over 5 jaar het Beste Singles activiteiten bureau van Nederland – in de landelijke gebieden – willen zijn! Dan moeten we uiteraard aan de bak en is er een hoop te doen 💪
In Zuid-Holland beginnen we al erg goed bekend te raken en via onze online kanalen reiken we al véél verder. Zelfs zo ver dat we het Oosten van Nederland hebben weten te bereiken! Na een enthousiast telefoongesprek eind augustus met Rudy uit de buurt van Nijverdal, gaan we het experiment aan:

Is Oost Nederland ook klaar voor Mingle the Single?

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

 • Kartplaza
 • Energiestraat 6
 • Nijverdal
 • Overijssel

Evenement details

 • 15 oktober 2022 13:30   -   16:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda