Bowlen & Borrelen (50+) – 27 november 2021

Datum evenement:

27 november 2021

Tijd evenement:

14:30

Locatie evenement:

De Theetuin

Keep rollin’ rollin’ bowling bowling!  

Jaaa, spares en strikes vliegen je zaterdagmiddag  27 november (60’s – 50’s – 40’s) om de oren. Doe jij met ons mee voor een ouderwets robbetje bowling? Trek die kekke bowlingschoenen aan en maak de blits op de baan!

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single! We hebben tijdens deze activiteit meerdere banen op de bowlingbaan in Rijsoord tot onze beschikking en maken in de eerste ronde een baanindeling op leeftijd. Een flinke dosis enthousiasme is dus genoeg! Als je eenmaal begint, word je hoe langer je bezig bent, hoe fanatieker. Na een uurtje lassen we een borreluurtje in met lekkere hapjes. Tijdens deze pauze spreek je de deelnemers van de andere banen wat beter en kun je eventueel swappen van baan in de tweede ronde.

Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen ontmoet op ontspannen wijze. Aansluitend bestaat er de mogelijkheid voor degenen die dat willen om met elkaar te blijven voor de befaamde Diner Bites. Wij maken graag de groepsreservering voor jullie.

Dit is het programma:
14:30 uur    Ontvangst, aanwezig en uitleg bij de Theetuin in Rijsoord (nabij Ridderkerk)
15:00 uur    Start ronde 1 bowling
16:00 uur    Borreluurtje, gezellig minglen met hapjes en drankjes
17:00 uur    Start ronde 2 bowling
18:00 uur    Einde activiteit, mogelijkheid om met elkaar te blijven voor de Diner Bites op eigen gelegenheid

Inclusief
2 x 1 uur bowlen, gebruik faciliteiten van de bowlingbaan, 3 consumpties en borrelhapjes. Extra drankjes en deelname aan de Diner Bites a € 32,95 zijn voor eigen rekening.

BELANGRIJK
Momenteel vraagt de bowlingbaan voor toegang een bewijs van een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest (b.v. QR-code via de CoronaCheck app). Wij houden ons aan de regels die de locatie hanteert.

Voor de leeftijdsgroep vanaf de 60’s krijgen wij standaard meer aanmeldingen van vrouwen, hoe hard wij ook ons best doen om mannen te enthousiasmeren. Natuurlijk melden er altijd wel een aantal mannen aan, maar de vrouwen van 55 – 65 jaar zijn in de meerderheid.  Wanneer jouw leeftijdscategorie is uitverkocht, stuur ons een mailtje, dan kunnen we je op de wachtlijst zetten. 

Evenement heeft al plaatsgevonden
  • De Theetuin
  • Pruimendijk 16
  • Rijsoord

Evenement details

  • 27 november 2021 14:30   -   18:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda