Blind daten & Eten – vrijdag 9 december 2022 – Barendrecht

Datum evenement:

9 december 2022

Tijd evenement:

17:30

Locatie evenement:

Spruit Eten & Drinken

Blind daten & Eten op 9 december bij SPRUIT in Barendrecht!

 

Ben jij single en ook zo dol op het TV-programma ‘First Dates’ op BNN VARA? Of heb je altijd al eens een Blind date willen hebben met iemand die zomaar eens écht bij je zou kunnen passen?

Dan hebben we goed nieuws, dit kan namelijk binnenkort werkelijkheid worden…

Op vrijdagavond 9 december organiseert Mingle the Single ‘Blind daten & Eten’ bij SPRUIT eten & drinken in Barendrecht en jij kunt je opgeven om door ons gematcht te worden! Wie weet zit jij die avond wel met een blind date (een ‘blind date’ is een date tussen mensen die elkaar nog niet eerder gezien hebben) aan tafel. Hoe spannend is dat?

Wie weet ga je 9 december wel op BLIND DATE!

Het wordt een avond á la het TV-programma, maar dan zónder camera’s en interviews, wel zo prettig.

 

Zie je het al voor je? Een restaurant vol gematchte vrijgezellen? Singles van alle leeftijden (vanaf 21 jaar) die ervoor open staan om de ware te vinden door middel van een blind date op basis van een match. En of dat eerste afspraakje nou leidt tot een tweede of niet, het wordt hoe dan ook een supergezellige avond. Na afloop is er een gezellige borrel om de andere deelnemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Voor iedereen die nog een tweede afspraakje plant hebben we een leuke verrassing op de avond zelf.

Het programma:

17:30 Inloop en ontvangst, start diners aan tweepersoonstafeltjes

20:30 Gezamenlijke borrel met álle deelnemers

23:00 Einde van de avond

 

 

Heb je altijd al eens een Blind date willen hebben met iemand die zomaar eens écht bij je zou kunnen passen?

Dit is je kans om het een keer te ervaren 😉

Lijkt jou dit wat?
Lees onderstaande goed door!

Aanmelden: helaas de aanmelding is gesloten! Momenteel zijn we aan het matchen 🙂

Lijkt dit jou leuk en spannend? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht wanneer je je weer kunt inschrijven!

 

De kosten

Het aanmelden en invullen van het formulier is gratis! Wanneer wij alle aanmeldingen binnen hebben gaan we kijken of we je kunnen matchen aan een andere deelnemer. Alleen bij een match kun je deelnemen.

De kosten voor deelname als je gematcht bent zijn € 44,95 per persoon. Dit bedrag is inclusief jouw unieke Match, een voor- en hoofdgerecht naar keuze (dieetwensen kunnen vooraf opgegeven worden) en koffie of thee én wat zoets na (drankjes zijn voor eigen rekening en reken je apart af na afloop).

Hoe werkt het? Is een match gegarandeerd?

We doen natuurlijk ons best om iedereen te matchen, maar dit is niet gegarandeerd. De aanmelding sluit op 25 november om 20:00 uur. We nemen vóór 2 december contact met je op ALLEEN ALS we een match voor je hebben gevonden. Hoor je niets van ons, dan hebben we helaas geen match voor je en neem je deze keer niet deel aan Blinddaten en Eten.  

Wanneer we je met iemand hebben gematcht, ontvang je na ons telefoontje een bevestiging met een betaallink. Na betaling staat jouw blinddate vast!

Event FAQs

Kan ik iemand anders opgeven?

Ja, je kan iemand anders opgeven, maar degene moet altijd weten van de aanmelding en wordt zelf gebeld door ons als we een match hem/haar hebben. We matchen niemand die daar niet zelf van op de hoogte is.

Wat als het een mismatch is?


Geen zorgen! Het zijn maar 2 gangen en je hebt als je gematcht bent sowieso een aantal raakvlakken. Na het eten, nodigen we alle deelnemers van deze avond uit aan de bar om ervaringen te wisselen en elkaar ook wat beter te leren kennen.

Waar matchen jullie op?

We matchen op de volgende punten:


- Karakter/persoonlijkheid


- Levensfase en levensstijl


- Uiterlijke / innerlijke overeenkomsten of wensen


- Demografische kenmerken

Ik heb nog nooit gedate, is dat erg?

Natuurlijk niet. Ben je bang dat het gesprekje stil valt? Daar hebben we wat op gevonden! Op tafel leggen we verrassende gesprekskaartjes neer. Dus jullie kunnen altijd kaartjes trekken om meer over elkaar te weten te komen!

Is dit alleen voor singles / alleenstaanden uit Zuid-Holland?

Nee hoor, het maakt niet uit waar je woont, iedereen kan zich opgeven. De plaats Barendrecht, waar het plaats vindt, heeft ook een station

  • Spruit Eten & Drinken
  • Brarendrecht

Evenement details

  • 9 december 2022 17:30   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda