50+ Singles Borrel – 6 mei 2022 – Hellevoetsluis

Datum evenement:

6 mei 2022

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

De Waag

Mingle the Single gaat naar HartenTien in Hellevoetsluis!
Kom laagdrempelig borrelen en kennismaken met elkaar.

 

De afgelopen 2 jaar hebben wij vele en diverse contacten opgedaan, zo ook andere organisaties die het leuk vinden om singles bij elkaar te brengen. Eén daarvan is Tineke van HartenTien uit Hellevoetsluis.
Zij organiseert al wat jaren haar Vrijgezellige Vrijdagavonden in Hellevoetsluis. En hoe leuk is het om haar singles met onze singles met elkaar in contact te brengen!

Kom jij ook ongedwongen kennismaken maken met 50 andere alleenstaanden (30 personen van HartenTien en 20 personen van Mingle the Single) onder het genot van een hapje en drankje aan de Oostzanddijk in Hellevoetsluis?

Het programma:

19.00: Inloop
22.00: Uitloop

Inclusief

Goed gezelschap, een drankje en een hapje. Extra drankjes zijn voor eigen rekening. Na afloop kun je aangeven of er iemand aanwezig was waar je interesse naar uitgaat.

   

Belangrijk

  • Check via de link hiernaast/-onder de laatste Coronamaatregelen op de site van Rijksoverheid
  • Voor de leeftijdsgroep 50+ krijgen wij standaard meer aanmeldingen van vrouwen, hoe hard wij ook ons best doen om mannen te enthousiasmeren. Natuurlijk melden er altijd wel een aantal mannen aan, maar de vrouwen van 55 – 65 jaar zijn in de meerderheid.

Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • De Waag
  • Oostzanddijk 18C
  • Hellevoetsluis
  • Nederland

Evenement details

  • 6 mei 2022 19:00   -   22:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda