50+ Singles Borrel – 5 maart 2022 – Oud-Beijerland

Datum evenement:

5 maart 2022

Tijd evenement:

16:00

Locatie evenement:

Poké & Zo

Kom laagdrempelig borrelen en kennismaken met elkaar!

Wat een opluchting, we kunnen weer borrelen, dit keer in Oud-Beijerland! Op 5 maart aanstaande starten we een nieuwe traditie met onze 50+ borrel. We hebben best al wel wat aanmeldingen, dus wees er snel bij voor de laatste plekjes.

Kom jij ook ongedwongen kennismaken maken met 30 andere alleenstaande 50 plussers onder het genot van een hapje en drankje aan de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland? (oude Voorwinden pand)

Het programma:

16.00: Inloop
18.00: Uitloop & eventuele nazit met Poké Bowls

Gezellig starten in de middag en dan kun je gewoon blijven voor een overheerlijke Poké Bowl van Levy.

Inclusief

Goed gezelschap, een drankje en een hapje. Extra drankjes en na 18:00 uur een eventuele Poké Bowl zijn voor eigen rekening. Na afloop kun je in een online formulier aangeven of er iemand aanwezig was waar je interesse naar uitgaat.

Belangrijk

  • Check via de link hiernaast/-onder de laatste Coronamaatregelen op de site van Rijksoverheid
  • Voor de leeftijdsgroep vanaf de 60’s krijgen wij standaard meer aanmeldingen van vrouwen, hoe hard wij ook ons best doen om mannen te enthousiasmeren. Natuurlijk melden er altijd wel een aantal mannen aan, maar de vrouwen van 55 – 65 jaar zijn in de meerderheid.

Wanneer jouw leeftijdscategorie niet meer beschikbaar is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden, stuur ons een mailtje, zodra iemand zich afmeldt, komen we direct bij je in de lucht!

Evenement heeft al plaatsgevonden

Locatie evenement:

  • Poké & Zo
  • Scheepmakershaven 2
  • Oud-Beijerland
  • Nederland

Evenement details

  • 5 maart 2022 16:00   -   18:00
Deel dit evenement
Toevoegen aan agenda