fbpx

Ervaringen van onze deelnemers

Hoe ervaren onze deelnemers het meedoen aan activiteiten voor singles?

Twijfel je nog of je wil deelnemen aan onze activiteiten, of vind je het misschien erg spannend om een keer mee te doen? Lees dan de ervaringen van onze deelnemers en kom het een keertje ervaren! Wat heb je te verliezen 😉

W., man, 34 jaar

“Vooraf heb ik lang getwijfeld om te gaan, maar bij aankomst gingen alle twijfels snel weg. Alles op de dag was inclusief. Van drinken, tot snacks tot alles wat er tussen zit. Ik was ook bang dat er misschien voornamelijk ouderen zouden zijn, maar de mix was goed. Hoewel de activiteit officieel om 21:00u afgelopen was heb ik nog met een groepje mensen tot 23:30u zitten praten. Ik heb er leuke contacten aan overgehouden ook. Dank voor het goede organiseren en de goede sfeer!”

Voor allerlei laagdrempelige activiteiten in regio Zuid-Holland en omstreken moet je bij ons zijn.

“Samen is toch veel leuker dan alleen?!”

Onder de singles is er meer dan ooit behoefte aan ontmoetingen met gelijkgestemden. Bij onze laagdrempelige activiteiten is het ijs meteen gebroken en heb je meestal genoeg gespreksstof tijdens de borrel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Benieuwd wanneer de eerst volgende activiteit is?

We organiseren speeddate avonden, maar ook sportieve activiteiten zowel buiten als binnen voor
verschillende leeftijdscategorieën.

Kijk snel in de agenda of meld je direct aan.

Het oorspronkelijke idee achter Mingle the Single
Mingle the Single ontstond met een prachtig idee van kinderopvang directrice Stefanie Verrijp van Kivido. Geïnspireerd tijdens een netwerkbijeenkomst waar in geuren en kleuren werd gesproken over speeddaten, wilde zij een avond laten organiseren speciaal voor haar alleenstaande ouders. Daarachter schuilde een prachtige gedachte, namelijk gelukkige ouders (in de liefde), maken gelukkige kinderen. Aangezien er ervaring genoeg aanwezig was in de (zakelijke) evenementen organisatie, zou het plan voor zo’n avond al snel handen en voeten krijgen. En ja, de Kividate night, met evenementnaam ‘Mingle the Single featuring Kivido’ werd een feit op 30 januari 2020.

 

Stage lopen bij het toffe Team Mingle the Single?

Wij hebben een leuke vacature Marketing & Evenementen organisatie! Bekijk onze stage vacature!

In de media

De eerste editie op 31 januari 2020 heeft volop media aandacht gekregen. Wij waren onder andere te zien in:

 Hoeksch Nieuws
 Algemeen Dagblad
 In de Buurt
 Hoeksche Waard.nl
 Omroep Hoeksche Waard
– Nogmaals In de Buurt
 RTV Rijmond
– Nogmaals in Algemeen Dagblad
 Het Kompas

Naar aanleiding van het evenement voor 50 t/m 65 jaar op 5 april 2020:

 Het Kompas
 In de Buurt
– Hoeksch Nieuws