De deuren van onze online community voor singles zijn geopend!

De deuren van onze Mingle Community zijn geopend! In december kondigden we het al aan en zijn we keihard aan de slag gegaan om dit zo snel mogelijk af te krijgen. Vorige week kreeg een select groepje al toegang en werd de eerste activiteit zelfs al gepland, hoe leuk! Nu kun jij er ook bij, lees snel verder!!

Maatregelen, geen horeca, geen evenementen, maar toch zin om offline nieuwe mensen te ontmoeten of met andere singles af te spreken? Via onze community kun je eenvoudig leuke vrijgezelle mannen of vrouwen ontmoeten op de georganiseerde activiteiten!

De Mingle Community, wat is het?
Mingle the Single online community is een online service bedoeld voor singles die op zoek zijn naar mensen die het leuk vinden samen kleinschalige activiteiten te ondernemen, maar ook oprechte, serieuze mensen die klaar zijn voor een serieuze relatie of gewoon een leuke vriendschap zoeken met gelijkgestemden.
Het is aan jou!

Het afspreken en plannen van de activiteiten gebeurt in de community, maar het afspreken gebeurt in real life, offline, in levende lijven!

Wat kan ik ermee?
In de Mingle Community is het mogelijk om (spontane) kleinschalige activiteiten te plaatsen en/of deel te nemen aan activiteiten van anderen. Ook kun je contact leggen met andere members en je aansluiten bij groepen (of zelf een groep van jouw interesse maken). Het werkt heel gemakkelijk. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je te helpen.

Je kunt lid worden per 3 maanden. Met dit membership heb je volledige toegang tot onze online community, na aanmelding kun je direct een kijkje nemen en activiteiten plaatsen. Op elk gewenst moment kun je weer opzeggen (je maakt dan wel de 3 maanden af) of direct al je gegevens verwijderen. Neem snel een kijkje op de pagina om te zien wat het kost!

We willen het gezellig houden, daarom zijn de community richtlijnen en activiteiten- en deelnemersrichtlijnen van toepassing. Deze kun je teruglezen in de community. Uiteraard houden wij van Mingle the Single ook een oogje in het zeil en kun je ons laten weten als iets niet lekker loopt. Wanneer je je aanmeldt vraagt het systeem eerst om wat gegevens, op het eind kun je de betaling van 1 euro doen en kun je meteen in de community. Zien we je daar?

Zien we je online?
Natuurlijk gaan wij niet over op ‘alleen maar online’, wij blijven wanneer het kan leuke fysieke activiteiten organiseren! Wanneer geplande activiteiten niet door kunnen gaan vanwege verlengde maatregelen zullen we een nieuwe datum prikken. De online community blijft daarnaast bestaan voor kleinschalige ontmoetingen.

Meer lezen? Bekijk alle informatie over de community of meld je direct aan!